Programajánló – Egérkirály zenés színdarab két felvonásban

Kedves Olvasóim!
Programajánló – Egérkirály zenés színdarab két felvonásban. Van egy dolog, amiről be kell számolnom, mert annyira boldog és büszke vagyok, hogy ezt meg kell osztanom másokkal is. Egy nagyon szuper, “pót gyereknapi” programot szeretnék ajánlani. Az Egérkirály című zenés színdarabot két felvonásban.

Azoknak, akik a fővárosban vagy annak vonzáskörzetében élnek és szívesen megnéznének egy aranyos, zenés színdarabot, a fiam iskolájának drámaszakkörös növendékeinek előadásában. Tudom, ez nem kifejezetten a gasztronómiához tartozik, hacsak a darabban szereplő sajtot nem vesszük annak.:) De a szívemnek kedves, mivel a fiam játssza az egérkirály szerepét 🙂

A darab bemutatója május 30. szerda 18:00, Budapesten a 17. kerületi Vigyázó Sándor Művelődési Házban lesz, a pontos cím: 1173 Budapest, Pesti út 113.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! 🙂

A jegyvásárlásban szívesen segítek, keressetek bátran az alábbi telefonszámon:   Szabó Veronika   0670/3587235

Programajánló - Egérkirály zenés színdarab két felvonásban
Plakát

 

Programajánló - Egérkirály zenés színdarab két felvonásban
Színlap

Nekem már volt szerencsém bepillantani a próbákba. Szenzációsan aranyosak a gyerkőcök.  Már most előre látom, hogy nagyon jó kis színdarabot hoztak össze. Hatalmas nagy lelkesedéssel próbálnak mindannyian, nagyon kis ügyesek és tehetségesek. Vannak egészen picik is elsősök, másodikodok, de ők is nagyon ügyesek és nagyon komolyan veszik az előadásra a felkészülést. Nem tudok jobb szót mint, hogy tüneményesek. Ha eljöttök, ti is láthatjátok. Ne hagyjátok ki ezt az élményt!

Share and Enjoy !

Shares

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]
Shares