Felfújtak, krémek, mousse-ok:
Csokoládés – aszalt cseresznyés kalácspuding, selymes Baileys Chocolat Luxe öntettel
Fenyőméz szuflé, kecskesajttal, céklával, tokaji mártással
Kölesfelfújt dióval és aszalt szilvával
Mákos guba, házi vaníliasodóval
Mentás almafelfújt (2. verzió)
Mentás-citromfüves körtefelfújt
Mire jó a megmaradt fánk, avagy máglyarakás “újrahasznosított” alapanyagból
Rizsfelfújt mézes-gyömbéres almalekvárral
Szedres-vaníliás kalácsfelfújt
Csokoládé és lime mousse, málnával és balzsamecettel
Fagylaltok:
Rétesek, bélesek:
Házi rétes, aszúban párolt, narancsos almával töltve
Medvehagymás, házi juhtúrós rétes
Piték:
Narancsos túrós pite, házi túróból
Piskóták, kevert tészták, muffinok:
Almatorta kifordítva, mandulás tejszínhabbal
Diós-céklás desszert karamellel
Meggyes-csokis, mandulás sütemény
Piskóta, áfonyás joghurt zselével
Gyömbéres-sárgabarackos mini muffin
Túrós sütemény erdei gyümölcsmártással
Palacsinta félék:
Almás palacsinta, habos-narancsos máktöltelékkel
Almás-diós palacsinta, karamellel
Palacsintametélt torta dióval, baracklekvárral
Részeges almakarikák bundában, vaníliás, habos grízpudinggal
Sárgabarackos mini palacsinták
Túrós mini palacsinta, ribizlimártással
Túrós-kukoricapelyhes palacsinta, joghurtos málnával
Vaníliahabos-szedres palacsinta
Torták:
A narancsos sütőtök-kalácsból lett diótorta
Fűszeres zabpehely torta, balzsamecetes, mentás epermártással
Gyömbéres-marcipános csokitorta
Mandulatorta almával, mákkal, tejszínes karamell krémmel
Mini Pavlova őszibarackkal, áfonyával
Palacsintametélt torta dióval, baracklekvárral
Rumos-diós körtekrémes torta, születésnapra
Répatorta vérnarancs krémmel és diógrillázzsal
Sütés nélkül:
Málnarózsás rizspuding mogyoróvajas talpon