Akiknek mást jelent a hamburger!

Akiknek mást jelent a hamburger! Két tehetséges magyar fiatal, Fodor József és Bársony Bernárd a csúcsminőségű streetfood ételeket kívánják elkészíteni.

Az ezredforduló óta különösképpen fellendült a minőségi magyar alapanyagokból készült ételek iránti kereslet hazánkban, hiszen híven a tradíciókhoz erre régóta megvolt az igény. Így van ezzel két kiváló fiatalember, Fodor József és Bársony Bernárd is, akik az elmúlt években gondos gasztronómiai vizsgálódások során jutottak el a manapság nagyon divatos kézműves hamburgerező megvalósításához.

Akiknek mást jelent a hamburger!
Akiknek mást jelent a hamburger!

Tradíció és innováció – ez a srácok jelmondata, amely hűen prezentálja az ars poeticájukat. Tradicionális, hiszen a hagyományosan kiváló minőségű magyar alapanyagból készítik és innovatív, hiszen új köntösbe bújtatják az ízélményt.
Az ételeket nem csak elkészíteni akarják, hanem élményt kínálnak, nagy vágyuk a világ különböző pontjain kedvelt ízeket belecsempészni a hamburgerükbe, így el sem kell utazni, az egész világ “egy harapásra” kitárul.

Kiváló alapanyagaik, úgy mint, a hazai zöldségek és a terra pannónia 100%-os magyar angus marha húspogácsa találkozása, amelyek mennyei szószokkal körbeölelve elvarázsolják a városi és a vidéki ínyenceket is.

Fodor József Angliában szerzett tapasztalatokkal felvértezve a minőségi streetfood éttermekben látta a perspektívát. Angliában megtapasztalva, hogy a vidéken megtermelt minőségi alapanyagokból a városi gasztronómia képes csúcsminőséget előállítani, amely mindkét fél számára előnyös.

A vidék lehetőséghez jut, a város pedig minőségi élelmiszerhez. Ez az a harmonikus kapcsolat, amely egy hidat képez a város és a vidék között és amelynek helye van itthon is.

Bársony Bernárd pedig Esztergomban teret is adott ennek az elképzelésnek. Augusztus közepén nyílt Farm elnevezésű éttermük, mely azonnal a helyiek és környékbeliek kedvence lett, sőt a külföldről érkező vendégek is egyöntetű  pozitív visszajelzéssel voltak a megálmodók fel.

FARM Burger @ BBQ, Esztergom

A “streetfood-forradalom” már a fővárosban sokak számára ismert, vidéken azonban még nem mindenhol tudják pontosan mit is takar. Minőségi élethez, minőségi ételek járnak, méghozzá rövid időn belül elkészülve. Megfelelő szakmai tudással és alázattal, modern felszereléssel, a legmagasabb minőségen, ez jelenti számukra a sikert!

 

Cím: FARM Burger @ BBQ

2500 Esztergom, Lőrinc utca 4.

https://www.facebook.com/farmesztergom

Share and Enjoy !

Shares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

[instagram-feed]
Shares