Kenyerek, lángosok, pékáruk, pogácsák:
Bagett a legegyszerűbb kenyértésztából
Olívás csavart kenyér, aszalt paradicsommal
Rozsos-joghurtos kenyér, fokhagymás vajjal
Sajtos-sonkakrémmel töltött rúd
Sós, foszlós kalács tejsavóból
Szezámos lepénykenyér, fokhagymás vajjal
Tejfölös-szalonnás kenyérlángos (töki pompos)
Sajtos-szezámos karfiol “roppancs”
Tejfölös-burgonyás pogi baconnel (extra puha)
Kalácsok:
Foszlós kalács és nutellás kifli
Gyümölcskenyér karácsonyra, ahogy én készítem
Sós, foszlós kalács tejsavóból
Vaníliás-zöldalmás rózsakalács
Fánk félék, gőzgombóc:
Farsangi fánk (nem csak farsangra)
Mézes-gyömbéres sárgarépafánk, édes joghurttal
Pillekönnyű, joghurtos édesburgonya (batáta) fánk
Babkrémmel töltött gőzgombóc, paprikás sajtmártással
Gőzgombóc – házi baracklekvárral, dióval
Gőzgombóc marcipánnal, vörös áfonyával
Túrófánk angol gyömbéres-citruslekvárral
Sütemények:
Tejfölös-fahéjas, kelt sütemény
Fahéjas-mascarponés háromszögek
Ferdinánd tekercs, ahogy én készítem
Vaníliapudingos-szilvás kelt sütemény